Desktop

Tablet

Mobiel

JB DANCE op FABRIEK MAGNIFIEK

VRIJDAG & ZATERDAG OPTREDENS VAN JB DANCE!

Kom naar JB Dance bij de Nieuwe Kiosk!

We hebben geweldig nieuws voor alle dansliefhebbers! Onze dansstudio, JB Dance, komt naar je toe met een spectaculaire show in het Julianapark. Op vrijdag 5 juli staan onze talentvolle demoteams klaar om hun energieke hiphop en streetdance optredens te laten zien bij de nieuwe kiosk, die gevestigd is in het Julianapark. De eerste show begint om 18:45 uur, gevolgd door een herhaling om 19:30 uur. Mis deze explosieve optredens niet, vol met adembenemende moves en pure passie!

Maar dat is nog niet alles!

Op zaterdag 6 juli nemen maar liefst 65 dansers van JB Dance je mee op een onvergetelijke dansreis met onze voorstelling ROADTRIP. Van 17:30 uur tot 18:15 uur zul je genieten van een wervelende dansshow op AA Podium 1 in het Julianapark. Van Nederland tot de USA, in slechts 30 minuten, nemen we je mee op een dansavontuur. Zelfs onze jongste dansers, vanaf 6 jaar, staan te popelen om hun talenten te laten zien en het podium te betreden.

Zorg dat je erbij bent en geniet van een fantastische show vol energie, vreugde en onvergetelijke momenten. Het wordt een weekend om nooit te vergeten!

Kom kijken en ervaar de magie van dans met JB Dance. Tot dan!