Desktop

Tablet

Mobiel

Streetdance en Hiphop zijn de meest populaire dansvormen van deze tijd. Iedere les leer je stap voor stap nieuwe elementen die tot een complete danscombinatie worden uitgebouwd.

Wat onze lessen bijzonder maakt, is dat ze zijn verdeeld in verschillende niveaus/levels. Zo kunnen we telkens het uiterste uit elke danser halen. Onze leraressen houden jouw vooruitgang goed in de gaten en zorgen ervoor dat je voortdurend wordt uitgedaagd. Zo blijf je altijd gemotiveerd om beter te worden en nieuwe dingen te leren.

Bij ons draait het om plezier en samenwerking. We leren je niet alleen dansen, maar ook hoe je in een groep werkt en respectvol met anderen omgaat. In de wereld van hiphop staan respect en een sterke gemeenschap centraal—pesten laten wij niet toe! Iedereen is welkom, en samen ondersteunen we elkaar om het beste uit onszelf te halen. De verschillende hiphop lessen worden gegeven vanaf 13 jaar en er is geen maximum leeftijd.

Kijk op ons lesrooster, welke les bij jou past en kom gratis een proefles meedoen.

Wij bieden speciale lessen voor gevorderden, de Advanced. Deze lessen zijn voor iedereen die al veel ervaring hebben. Deze les is op Woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur.