Desktop

Tablet

Mobiel

Ontmoet onze demoteams

Bij JB Dance zijn we trots op onze geweldige demoteams die keer op keer het publiek weten te betoveren met hun talent, energie en passie voor dans. Onze demoteams bestaan uit de meest getalenteerde en toegewijde dansers die samenwerken om adembenemende optredens neer te zetten.

Samen vertegenwoordigen onze demoteams de essentie van JB Dance – creativiteit, samenwerking en onbegrensde mogelijkheden. Ze inspireren ons en laten ons keer op keer zien hoe krachtig dans kan zijn als het vanuit het hart komt.

Maak kennis met onze teams:

2Wicked
Sinds 2015
Niveau: Intermedium / Advanced
Van krachtige hiphop tot expressieve dans, 2 Wicked domineert het podium met hun veelzijdigheid en charisma. Ze zijn niet bang om grenzen te verleggen en nieuwe wegen te verkennen in de wereld van dans.
Trainer / Coach : Jade Locklear & Heidy Weijtens
2Fixion
Sinds 2021
Niveau: intermedia U16
Met hun krachtige bewegingen en ongeëvenaarde synchronisatie betovert 2 Fixion het publiek keer op keer. Hun passie voor dans is voelbaar in elke performance en laat een blijvende indruk achter.
Trainer / Coach : Jade Locklear & Heidy Weijtens
2Motion
Sinds 2021
Niveau: Novice U16
Dit dynamische team brengt de straten tot leven met hun indrukwekkende moves en creatieve choreografieën. Ze zijn de belichaming van urban dans en weten altijd het publiek te verrassen en te inspireren.
Trainer / Coach : Iris van Asperen
Megacrew 2-XIST
Sinds 2023
Niveau: Level 1
Sinds september 2023 hebben we ons team versterkt met de sensationele Mega Crew 2XIST, bestaande uit maar liefst 30 getalenteerde dansers. Hun optredens zijn groots, gedurfd en vol energie, en laten zien wat er gebeurt als passie en vastberadenheid samenkomen.
Trainer / Coach : Heidy Weijtens & Jade Locklear