Desktop

Tablet

Mobiel

Welkom bij onze familie van JB!

Welkom bij Dansstudio JB Dance: waar passie voor dans en een warme gemeenschap samenkomen.

Al meer dan twee decennia zijn wij een trotse pijler van de dansgemeenschap in Veghel, met een sterke focus op HipHop en streetdance. Van de jongste leden van slechts 5 jaar oud tot degenen die zichzelf nog jong van geest voelen, bieden wij een thuis voor iedereen die de vreugde van dans wil ervaren.

Wat ons bijzonder maakt, is onze inclusieve benadering. Al 17 jaar lang verwelkomen wij met open armen kinderen met een beperking, waardoor zij kunnen genieten van de magie van dans en zich kunnen ontwikkelen in een ondersteunende en liefdevolle omgeving.

Bij Dansstudio JB Dance gaat het niet alleen om de bewegingen op de dansvloer, maar ook om de connectie die we met elkaar delen. Wij zijn meer dan alleen een dansstudio; wij zijn een hechte familie. Hier voel je je thuis, omringd door gelijkgestemde zielen die elkaar ondersteunen, aanmoedigen en inspireren.

Bij ons draait alles om respect en positiviteit. Pestgedrag heeft hier geen plaats; in plaats daarvan koesteren wij een cultuur van wederzijds begrip en waardering. Hier gaat het erom elkaar te zien en te respecteren voor wie we zijn, en samen te groeien als individuen en als gemeenschap.

Dus als je op zoek bent naar meer dan alleen een plek om te dansen, maar naar een plek waar je wordt omarmd door liefde, warmte en veel gezelligheid, dan ben je bij Dansstudio JB Dance aan het juiste adres. Kom bij onze familie en laat ons samen dansen naar nieuwe hoogten van vreugde en verbondenheid.