Desktop

Tablet

Mobiel

Dansshow 2024

ROADTRIP Dance around the world

Dansstudio JB Dance presenteert: Roadtrip!

Stap aan boord voor een onvergetelijke reis rond de wereld met Lola en Heidy! Van de pittoreske grachten van Nederland tot de glinsterende lichten van New York City, onze dansshow neemt je mee op een betoverende reis vol dans, avontuur en emotie.

De Reis door Europa
We beginnen onze reis in Nederland, waar Lola en Heidy vertrekken op hun avontuurlijke roadtrip door Europa. Van het bruisende Duitsland tot het schilderachtige Zweden, en van het majestueuze Engeland tot het zonnige Italië – onze dansers brengen de charme en diversiteit van elk land tot leven met hun unieke choreografieën.

Na de Pauze: Een Sprong naar Zuid-Amerika en Amerika
Na een adembenemende eerste helft van de show, nemen Lola en Heidy je mee naar Zuid-Amerika, waar de ritmische klanken van Brazilië en de Caribische sfeer je laten dansen in je stoel. Vervolgens maken we een sprong over de oceaan naar de glinsterende stad van Los Angeles en Hollywood, om daarna dwars door Amerika te rijden richting de bruisende energie van New York City.

Terug naar Huis: De Grand Finale in Nederland
En als kers op de taart nemen we samen met alle dansers het vliegtuig terug naar Nederland, waar we onze reis afsluiten met een spectaculaire grand finale die je hart sneller doet kloppen en je laat glimlachen van oor tot oor. Mis deze unieke danservaring niet en laat je meevoeren op de ritmische golven van “Around the World with Lola & Heidy”!

Datum & Tijd:
Zaterdag 1 Juni 2024! Aanvang: 14:00 uur en om 19:00 uur!

Locatie:
Theater de Blauwe Kei te Veghel

Kaartverkoop:
Binnenkort start onze kaartverkoop.

Dit belooft een dansspektakel te worden dat je niet wilt missen! Voel de opwinding van reizen en ontdekken terwijl Lola en Heidy je meenemen op een onvergetelijke reis rond de wereld, allemaal tot leven gebracht door de getalenteerde dansers van Dansstudio JB Dance!