Desktop

Tablet

Mobiel

Danskamp 2024

Dansstudio JB Dance presenteert met trots: het langverwachte terugkeer van ons jaarlijkse danskamp!

Na vijf jaar afwezigheid zijn we verheugd om aan te kondigen dat ons legendarische danskamp terug is, beter dan ooit tevoren. Bereid je voor op een weekend vol plezier, lachen en natuurlijk eindeloos dansen terwijl we samen herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Markeer het weekend van 15 juni in je agenda, want dit wil je niet missen! Binnenkort zullen we alle details met betrekking tot tijden, kosten en meer bekendmaken, zodat je je kunt voorbereiden op een onvergetelijk avontuur.

Bij Dansstudio JB Dance draait het niet alleen om de danspassen; het gaat ook om het creëren van waardevolle connecties en het opbouwen van sterke vriendschappen. Tijdens ons danskamp zullen we niet alleen dansen, maar ook samen strijden in allerlei leuke spellen en activiteiten die de teamgeest en competitieve geest aanwakkeren.

Dus verzamel je dansschoenen, breng je beste glimlach mee en maak je klaar voor een weekend vol energie en opwinding. Meer informatie volgt binnenkort, dus hou onze website en sociale media in de gaten.

Bereid je voor op het avontuur van je leven bij Dansstudio JB Dance’s danskamp 2024!