Desktop

Tablet

Mobiel

Videos

Bij JB Dance vangen we de essentie van dans in levendige video’s die de ziel van onze optredens vastleggen. Bekijk en beleef de bruisende energie, de onvergetelijke momenten van onze getalenteerde dansers.

Maar dat is niet alles! We delen ook de vreugde van onze jaarlijkse Dolle Dag, een evenement waarbij plezier maken met alle kinderen centraal staat – gratis en voor niets! Het is een dag vol lachen, spelen en nieuwe vrienden maken.

En vergeet niet om enkele video’s van ons optreden in de Blauwe Kei tijdens onze laatste voorstelling in 2023 te bekijken. Deze voorstelling was een hoogtepunt vol schitterende choreografieën, ontroerende momenten en onvergetelijke herinneringen die we graag met jullie willen delen.

 

Even een voorproefje voor onze dansshow die op zaterdag 1 Juni te zien is in theater de Blauwe Kei. Alle dansers zijn hard aan het oefenen om weer een geweldige show te laten
Hier is de volledige bioscoop film, die we in september 2021 hebben gemaakt. Dit was fantastisch om te maken en een bijzondere ervaring!
Een geweldige middag vol met spellen en racemomenten! De waterspellen waren natuurlijk het leukste om te doen. Op naar de dolle dag in 2024!
dancing to L’ENFER – Stromae choreography by Iris van Asperen
Choreografie Jade Locklear
Choreografie Jade Locklear